ZI-ON
Ontmoet de coaches > Francis Cornelisse

Ontmoet de coaches


Francis  Cornelisse

Francis is kinderyogadocente en geeft les op de 5de Montessorischool in Amsterdam. Het werken met kinderen is haar grote passie. Een aantal jaar geleden is ze begonnen met het beoefenen van yoga. Francis: “Yoga geeft me veel en dit wil ik graag doorgeven aan de kinderen.” In 2009 heeft ze de opleiding docent kinderyoga gedaan bij Dolfijnwellness in Amsterdam. Ze is er van overtuigd dat kinderen in deze drukke, veeleisende maatschappij veel baat hebben bij het beoefenen van kinderyoga. Kinderen leren zich ontspannen en het verbindt hen met hun centrum, gevoel en creativiteit. Hierdoor ontdekken zij hun unieke kwaliteiten en krijgen ze meer zelfvertrouwen en kracht.

Francis' favoriete uitspraak:

'Kinderen zijn onze mooiste docenten.'

Meer informatie: www.steryoga.nl

Terug

NIEUWSBRIEF

Verzenden


IN DE SPOTLIGHT


Create Changes Celebration 2014 (29 april- 4 mei)

"Heaven on Earth" is het thema dit jaar :
GENIET van de natuur, jezelf, de vele workshops, het lekkere eten, gelijkgestemden, massages, dansen, feesten, vuur, zweethut, HAKA, mannen-en vrouwenwerk, rust en vrijheid. Wandelen, mediteren, yoga, workshops samen met kinderen, zwemmen in het meer, ravotten, raw-food, leuke ...dingetjes kopen op het marktje.


Lees verder ›

Nieuws


Meer nieuws ›

Tweets

Coaches


  Lucia Amaya Lucia Amaya

Workshop Into the wild. Lucia inspireert en begeleid mensen op hun pad naar een meer natuurlijker leven.

Waar moet je aan denken als je wilt leven van wat moeder natuur je geeft. 

Lees verder ›

Bekijk hier alle coaches ›

Interessant


coach  Dansvakantie  Vakanties  Biodanza  FlowDance  Samen met anderen  Feesten  Workshops  Ontspannen  Ontmoeten  Ontdekken  Ontwikkelen  Inspiratie  bewustwording  Rust  Kinderen  feest  dansen  Hart  Verbinding 
Stichting ZI-ON | T: +31 (0)6-39677294 | F: +31 (0)314-674191 | E: info@zi-on.nl