ZI-ON
Ontmoet de coaches > Guy Barrington

Ontmoet de coaches


Guy  Barrington

Guy heeft 10 jaar ervaring in het geven van dansles en wijdt zijn leven aan sjamanisme, spiritualiteit, de ecologie van Hart en het uiten van ons evolutionair potentieel. Hij is een vader, een dichter, visionair en ontwikkelt momenteel een nieuw werk met Colibri Heart. Zo organiseert hij met Colibri Heart workshopceremonies en trancedance-ceremonies. Dit verdiept onze verbinding met ons multidimensionale zelf en met Moeder Aarde. Vanuit deze verbondenheid met ‘boven’ en ‘beneden’ ontluiken onze creatieve capaciteiten en vinden we de moed en de kracht om ons hart te volgen en dromen om te zetten in werkelijkheid. 

Guy’s  favoriete uitspraak:


“During this dance, the mind is free from thought to enter feeling and vision. It allows us to connect deep into our heart space.”

Meer informatie: www.colibriheartshaman.com

Terug

NIEUWSBRIEF

Verzenden


Nieuws


Meer nieuws ›

Tweets

Coaches


Walter  SpangenbergWalter Spangenberg

Walter heeft in mei 2011 ZI-ON gelanceerd, wat ondermeer staat voor ZIngeving ONderweg. Hij gaat mee als begeleider/gastheer op bijna alle ZI-ON-reizen.

Lees verder ›

Bekijk hier alle coaches ›

Interessant


coach  Dansvakantie  Vakanties  Biodanza  FlowDance  Samen met anderen  Feesten  Workshops  Ontspannen  Ontmoeten  Ontdekken  Ontwikkelen  Inspiratie  bewustwording  Rust  Kinderen  feest  dansen  Hart  Verbinding 
Stichting ZI-ON | T: +31 (0)6-39677294 | F: +31 (0)314-674191 | E: info@zi-on.nl