ZI-ON
Gastenboek
Plaats hieronder uw reactie op ons gastenboek

Reacties:

Tijmen Brozius 25-11-2013 22:33:25
Ik was afgelopen zomer op een feest van jullie, en dat was een prachtige ervaring! Ik ben blij dat ik jullie site weer heb gevonden en ga de data in de gaten houden!

Marieke Bosch 19-08-2013 22:50:56
Tijdens een rondje surfen op het net kom ik tegen: Yurt Festival. Nou even kijken, klinkt top. Na overleg met mijn 2 zoons van 13 en 16 heb ik gemaild naar Walter. Toen begon eigenlijk het feestje al. Wat kreeg ik een hartverwarmende mail terug. Goed begin. En zo ging het door tot het eind. Ik ben geraakt letterlijk en figuurlijk en ben weer een stapje dichter bij complete schoonheid. Wat een feest dat er mensen zijn die mooie dingen doen en organiseren. Dit kan echter alleen vanuit het hart en dat was overduidelijk aanwezig. Van hart tot hart: bedankt en be well. Till we meet again. Lieve groet, Marieke Joris en Benk

Hollie Proto 31-05-2013 02:20:53
Ik zeker niet begreep dat. Leerde een ding nieuw tegenwoordig! Bedankt voor dat. http://www.powercomars.com/

Thea 15-05-2013 12:22:54
Alweer een geweldig festival! Vorig jaar was als vrijwilliger, nu meer betrokken en dit voelt zo goed.. Ik heb genoten, ben tegen mijn grenzen aangelopen en heb ontzettend veel lieve vrienden erbij gekregen. Mijn hart is bij jullie, hopelijk tot volgend jaar. Knuffel Thea

Laurens 13-05-2013 21:24:52
Heb vijf dagen genoten op CCC. Goede opbouw, fijne workshops, mooie mensen, prachtige ont-moetingen. Heerlijk eten en héél gezellig. Ben ervaringen rijker weer naar huis gegaan.

Erica van Hoof 13-05-2013 16:19:16
Wat een festival was dit. Ik heb het gewonnen via facebook en het kwam op het juiste moment in mijn leven. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, ja dat het meer tantra gericht was, dat vermoedde ik. Ik stond er voor open en had zoiets van laat maar komen en ik zie wel wat het gaat brengen. In het begin vond ik het lastig om contacten te leggen omdat vele mensen elkaar al konden van een vorig festival, echter dat was ook heel snel weer voorbij! Ik heb meegedaan aan de zweethutceremonie en een vrouwenworkshop waarbij een aantal blokkades opgeheven mochten worden. Wat een beleving was dat zeg, zo intens, warm, liefdevol, er mogen zijn, geaccepteerd worden zoals je bent. Bijzonder! Ik heb echt zo veel mooie mensen ontmoet en vrienden voor het leven eraan overgehouden dat weet ik zeker. Een ervaring rijker en zeker voor iedereen aan te raden. De liefdesbrieven, de muziek, je Eigen ding ook kunnen doen, super! Bedankt voor deze mooie dagen. Liefdevolle groet, Erica.

Jolijn, Gijs, Thibo en Boris 13-05-2013 16:08:42
De beste week van t jaar voor mij en mijn drie zonen. Gijs (10 jaar) t was GEWEEELDIG Thibo (8 jaar): ik vond t leuk, heel leuk. Vooral over t vuurspringen. Boris (6 jaar): t was vet cool. T enige minpuntje is dat het maar 5 dagen duurt. We zouden nog veel langer willen blijven.

Bart 13-05-2013 15:41:27
t Was helemaal geweldig! I'll be back next year, liefs!

Stefan & Nancy 09-05-2013 10:39:33
Al in de eerste informatiebrief voelde je de warmte en de ZIn om te komen. De week zelf was meer dan dat, en is bijna niet in aardse woorden te omschrijven. Een stukje paradijs op aarde waar je hart en ziel tot ONT-moeten komen.

Leo 08-05-2013 07:57:31
Wat een inspirerende dagen! Zit nog steeds na te genieten. Bedankt! En..... jullie zien mij vast een volgende keer!

Ivan 17-12-2012 17:09:05
Beste (wilde)mannen, bedankt voor alle kippevel momenten, bedankt voor dit mooie weekend namens ons alle van Fysiohealth! Het enige wat ik kan zeggen is: let the HAKA wind flow.... Hiiiiiii!

Patrick 19-05-2012 09:57:46
CCC – Create Changes Celebration. Kan niet anders zeggen, dan dat dat gelukt is. Als onderliggende stukje in het programma hadden we eerste 2 dagen naar binnen en dan vanaf woensdag naar buiten. Ook dat klopt weer. De eerste 2 dagen ging ik hoestend en proestend over het veld. Te moe om alleen maar aanwezig te zijn en bezig te zijn met het programma en een ieder te ondersteunen die dat nodig had. En daarna werd ik beter, vrolijker, alive en kwam naar buiten. Ging contacten leggen, knuffelen en als afsluiter helemaal los op de dansvloer. Elk stukje heeft bijgedragen aan mijn heling en changes. Daarom ben ik iedereen heel dankbaar. De coaches voor het geven van de workshops, de deelnemers voor het zich overlaten om van alles te genieten, de kinderen die een stuk vrolijkheid met zich meebracht, het weer dat dit toch stralend was, alle muzikanten die heerlijk hebben gespeeld, Walter dat deze mij de ruimte heeft gegeven om mijn eigen ding te doen, de keuken voor het ongelofelijke heerlijke eten, de mensen die ik heb mogen ontmoeten en die ik beter heb mogen leren kennen. Kan niks anders zeggen dan dat ik nog steeds een warm hart meedraag van al het moois wat ik deze week heb mogen ontvangen. Dank jullie wel, Thanx, Danke Hoop jullie allemaal weer te ontmoeten en tot volgend jaar. Ccc, CCC, CCC

Robbert 14-05-2012 22:12:22
CCC wat hebben wij met ons gezin een heerlijke week gehad! Mooie workshops om lekker bij jezelf te komen. o.a. prachtige trancedans, héérlijk dansen bij Kareem en een verrassende healingsessie. Verder een super kinderteam! Walter en alle anderen: thnx!

Paul 10-05-2012 21:44:42
Walter, de crew en alle workshopleaders, Dank voor de wijsheid, aandacht, inzichten, stilte, muziek, dans en liefde die jullie mij hebben gegeven tijdens de CCC-dagen. Een prachtige locatie en alles in de puntjes geregeld met heerlijk gezond eten. Voor een ieder die opzoek is naar verdieping en verbinding in zichzelf een aanrader!

Thea M 09-05-2012 10:26:05
Hallo Allemaal. Wat een fijne dagen waren dat zeg! Genoten van de muziek, de warmte en de liefde van alle mensen.Fijn om mezelf te mogen zijn en in de workshops weer nieuwe dingen in mijzelf te ontdekken. Ik ging met en smile en een hart vol liefde naar huis en straal dit uit naar mijn omgeving.Dank je wel Walter dat ik er bij mocht zijn.

Arjan Bos 08-05-2012 20:50:42
Wat een heerlijke week heb je tot leven laten komen, we hebben er allemaal op en top van genoten! Het zal ongetwijfeld wat bloed, zweet en tranen hebben gekost, het straalde er vanaf dat er vreselijk veel moeite voor is gedaan om het een spetterend festijn te laten worden en dat was het ook. Heerlijk gezongen, geluisterd, geluierd, gegeten, gedanst, gekletst, gekeken, genikst, gelopen en vooral genoten. Many thanx!

Liz 08-05-2012 19:14:02
Ik ben zo ontzettend blij, dat ik er bij was tijdens het CCC-festival. Wat een transformaties, wat een mooie mensen, wat een lekker eten, wat een spierpijn... :P

Thea 08-05-2012 18:43:27
Hee Walter, Ik geniet nog na van de mooie, warme energie die ik heb gevoeld tijdens het CCC event. Alle workshops die ik gevolgd heb hebben mij op een of andere manier iets gebracht. Het team en de coaches vond ik geweldig, ik voelde me erg welkom en gezien! Tot de volgende ontmoeting, lieve mensen!

Cathy 08-05-2012 16:04:58
CCC. Wat is het fijn om zo met gelijk gestemden te zijn, te mogen zijn zoals je bent, te genieten, nieuwe dingen bij mezelf te mogen ontdekken/ervaren tijdens de inspirerende workshops die met veel liefde en gedrevenheid werden gegeven door de coaches. Geweldig om op deze manier kennis te kunnen maken met zoveel moois en te kunnen werken aan in verbinding staan en te leren leven vanuit mijn hart...een met moeder aarde. Dank je wel Walter het was geweldig.

Devatma 08-05-2012 13:38:37
AJoooo Walter!! Ik geniet nog na van de heerlijke omgeving, de goede zorgen van de lieve coaches en de prachtige mensen die op CCC aanwezig waren. De 3 dagen dat ik ben geweest heb ik voldoende inspiratie opgedaan om vanuit mijn hart verder te creeren. En man wat heb je toch een schat van een vriendin, ze is een toppertje!! CCC was vanuit het hart en vervuld van liefde dank je wel dat ik daar deelgenoot van mocht zijn. Dikke knuffel schatten.

Devatma 08-05-2012 13:38:23
AJoooo Walter!! Ik geniet nog na van de heerlijke omgeving, de goede zorgen van de lieve coaches en de prachtige mensen die op CCC aanwezig waren. De 3 dagen dat ik ben geweest heb ik voldoende inspiratie opgedaan om vanuit mijn hart verder te creeren. En man wat heb je toch een schat van een vriendin, ze is een toppertje!! CCC was vanuit het hart en vervuld van liefde dank je wel dat ik daar deelgenoot van mocht zijn. Dikke knuffel schatten.

Martine 08-05-2012 13:08:47
Bedankt dat ik deel mocht maken van het kinderteam op CCC & veel heb mogen leren en genieten van de kinderen. Heerlijk om paar dagen in de natuur te zijn! Daarnaast waren de avonden met geweldige muziek met Carrie Tree, DJ Kareem, Kailash & Satyadev ook heel fijn:-)!

Patricia van Kessel 05-05-2012 11:54:37
C.C.C. wat een geweldige dagen hebben we beleefd!! Mooie verbindingen gemaakt met lieve mensen.. maar vooral de combinatie Kinderen/Ouders vond ik geweldig. Op deze manier kon ik samen heel veel leuke dingen met mijn meiden doen, maar soms ook lekker iets voor mezelf, wetende dat de kids door grandioos lieve dames werden opgevangen. Ook jullie bedankt ladies voor jullie lieve aandacht voor de kleintjes. Dus voor alle mama's en papa's: je kids zijn in goede handen en je kunt zelf ook heerlijk genieten!! Tot de volgende keer in ieder geval!! Liefs, Patrica

Purity Events 26-03-2012 17:17:29
Lieve Walter en Marije, Het was een geweldige avond bij en met jullie. Dankjulliewel! Dat we maar heel veel moois mogen gaan doen in co-creatie! Liefs, Renske

hilly 29-01-2012 21:59:55
Heerlijke middag gehad op de familiedag, zo lekker relaxt, genoten dus

marije 17-01-2012 20:52:24
Leven is kinderspel.... :-) Geweldig genoten, leerzame, leuke, gezellige fijne week met de ouders en de kids... Echte aanrader om er samen even echt tussen uit te zijn met je kinderen en jezelf.

ton 19-12-2011 15:38:10
Het was fijn om op 17-12-2011 er weer bij te zijn. Samen met bekenden (weerzien) en onbekenden een fijne warme sfeer om (er) te zijn.Mooie workshops,muziek, eten, drinken en mooie beelden. Alles ontstond uit een liefdevol hart en het voelde als een warm bad. Walter en iedereen die er was bedankt en warme knuffel

Marije 18-12-2011 20:37:25
Wauw... wat een prachtige dag heb ik mogen ervaren op 17dec jl. De workshops en bijzondere (fijne) mensen. Je bent wie je bent. En je bent welkom, ook als nieuw gezicht. Bij twijfel DOEN! Het verrijkt je!

Aukje 18-12-2011 16:30:26
Gisteren mijn eerste ont-moeting met Zi-On. Wat een warm bad! De workshops waren leerzaam in hun vriendelijke, liefdevolle, passionele manier waarop ze gegeven zijn. Dat opent en ont-wikkelt. Thanks Walter dat je Zi-On hebt laten ontstaan vanuit jouw hart en daarmee mijn hart raakt, liefs aukje

Simone 18-12-2011 11:01:20
Wat een geweldige dag heb ik gister 17-12-2011 gehad. Super workshops, geweldige muziek en boven alles, een fijne warme sfeer waar alles mag zijn wat er is. Lieve Walter, dank je wel dat je dit neerzet! Warme knuffel, Simone

Rolf 12-12-2011 21:00:48
Nou, als het feest op 11-11-11 een voorproefje is van wat Walter nog meer in petto heeft, gaat 2012 een heel goed jaar worden. Echt een ont-zettend (hihi) leuk feest, met een goeie sfeer, de juiste mensen, mooi optreden van Carrie, goeie meditatie, uiteraard weer een spetterend optreden van DJ Kareem, en uiteraard het belangrijkste: de hapjes van Ania (en als je die niet begrijpt heb je ze vast nog nooit geproefd). Eindelijk iemand die het woord feest in de meest brede zin betekenis weet te geven. Ga zo door Walter!

10-12-2011 23:54:56
Ik vond het feest op 11.11.11 heeeeel fijn !!! Wat een warme open sfeer!! En wat was alles met veel zorgen en aandacht voorbereid! Heeel voelbaar! Veel dank nog daarvoor.
Liefs Rishi


10-12-2011 23:49:41
Hallo Walter, Wat was het een te gek feest 11.11.11 ! Had voor mij niet op een mooier moment kunnen komen. Enorm genoten van het dansen !! :-)

Peter van Oossanen 06-12-2011 16:00:20
Het fantastische feest van 11.11.11 Ik zit er nog steeds met plezier aan terug te denken :) Bij aankomst op het mooie park werden we met open armen ontvangen. wat een mooie plek voor een feest was dat. Vuurkorven(vuurmeester Hans) vele lichtjes. naar mate er meer en meer mensen kwamen werd het ook steeds gezelliger. Lekker eten, goede muziek. Een fantastisch optreden van carry, een begeleide meditatie en super muziek om op te dansen Wat jullie daar hadden neergezet is een visitekaartje voor feesten in het oosten van het land. ik kijk nu al weer uit naar de volgende workshops die jullie organiseren. Dank je wel Walter en je hele team. het was top.

Emmy 16-10-2011 10:33:35
Wat heb je veel gedaan in korte tijd! Gefeliciteerd, ziet er allemaal erg mooi uit Walter.Moge de kristalenergie je pad blijven verlichten.

Sanna 06-07-2011 20:46:49
Wat een fijne, duidelijke website en wat een prachtig initiatief! Dank dat je me er even op wees via Facebook. Veel succes! Sanna van TetsPlaats een reactie:
Naam (*)
Bericht (*)
Vul hieronder de uitkomst van de volgende som in:
Typ hiernaast "zi-on" (*)
 

NIEUWSBRIEF

Verzenden


IN DE SPOTLIGHT


Create Changes Celebration 2014 (29 april- 4 mei)

"Heaven on Earth" is het thema dit jaar :
GENIET van de natuur, jezelf, de vele workshops, het lekkere eten, gelijkgestemden, massages, dansen, feesten, vuur, zweethut, HAKA, mannen-en vrouwenwerk, rust en vrijheid. Wandelen, mediteren, yoga, workshops samen met kinderen, zwemmen in het meer, ravotten, raw-food, leuke ...dingetjes kopen op het marktje.


Lees verder ›

Nieuws


Meer nieuws ›

Tweets

Coaches


Rolf  RoodsantRolf Roodsant

Rolf is 15 jaar werkzaam als trainer, coach en docent op het gebied van tantra, intimiteit en seksualiteit. De rode draad in zijn werk is authenticiteit, bezieling en vooral de liefde in al haar facetten. Hij leidt jaartrainingen, workshops en ceremonies in tantra en mannenwerk, biedt begeleiding op het pad van de liefde en intimiteit en geeft individuele tantrasessies. Hierbij put hij naast tantra uit een schat aan ervaring in sjamanisme, lichaamswerk, spiritualiteit en energetica.

Lees verder ›

Bekijk hier alle coaches ›

Interessant


coach  Dansvakantie  Vakanties  Biodanza  FlowDance  Samen met anderen  Feesten  Workshops  Ontspannen  Ontmoeten  Ontdekken  Ontwikkelen  Inspiratie  bewustwording  Rust  Kinderen  feest  dansen  Hart  Verbinding 
Stichting ZI-ON | T: +31 (0)6-39677294 | F: +31 (0)314-674191 | E: info@zi-on.nl