ZI-ON
Evenementen
Create Changes Celebration 2014 (29 april- 4 mei)

Create Changes Celebration 2014 (29 april- 4 mei)

"Heaven on Earth" is het thema dit jaar :
GENIET van de natuur, jezelf, de vele workshops, het lekkere eten, gelijkgestemden, massages, dansen, feesten, vuur, zweethut, HAKA, mannen-en vrouwenwerk, rust en vrijheid. Wandelen, mediteren, yoga, workshops samen met kinderen, zwemmen in het meer, ravotten, raw-food, leuke ...dingetjes kopen op het marktje.Zweethut (Inipi) ceremonies door Henk Waltman

Zweethut (Inipi) ceremonies door Henk Waltman

De zweethut is een oeroude ceremonie van reinigen en zuiveren, in een inipi zittend, in het donker, met een kring van verwanten op moeder aarde zittend rondom een pit waar hete stenen in liggen. De zweethut ceremonie kent momenten van spreken, het doen van gebeden of uitspreken van intenties en  van wat er bij je leeft, zingen en stilten. De ceremonie biedt gelegenheid van zien, ervaren, loslaten, een pas op de plaats maken. Men kan in aanraking komen met verbinding, met ervaren wat er werkelijk bij je is / leeft, wat wezenlijk is, je herboren voelen, inzicht krijgen, verstilling en wat zich verder kan ontvouwen. Een belangrijke uitdrukking en ervaring van menigeen die deelneemt is dat je anders de zweethut, de baarmoeder van aarde verlaat dan dat je bent binnen gegaan.
Opvoeden, ouders en kinderen van deze tijd :online-cursus

Opvoeden, ouders en kinderen van deze tijd :online-cursus

De training ‘Opvoeden, ouders en kinderen van deze tijd’ geeft inzicht in de interactie tussen jou en je kind. Zo ga je inzien dat je kind jou een spiegel voorhoudt en dat de consequenties van je gedrag vaak via je kind op je eigen bordje terugkomen. Na de cursus begrijpen ouders en opvoeders beter waarom ze op een bepaalde manier op kinderen reageren en dit leidt als vanzelf tot een andere benadering van het kind. En dan wordt opvoeden ineens eenvoudig en leuk!
Body & Mind vakantie  19.7-26.7 (Frankrijk)

Body & Mind vakantie 19.7-26.7 (Frankrijk)

Sprankelende vakantie, inspirerende trainers, uitdagende workshops, een prachtig landgoed en veel ruimte en rust. In samenwerking met FIT Body & Mind.
ANDERE VAKANTIES EN FEESTEN ZIJN IN VOORBEREIDING !
NIEUWSBRIEF

Verzenden


Nieuws


Meer nieuws ›

Tweets

Coaches


Kareem  RaihaniKareem Raihani

For 10 Years, Kareem Raïhani is sharing his dance music trought out Europe and beyond. With his unique Tribal-Afro-Disco-Tantric-Techno-Sufi-Dance sound, Kareem mixes like no other different styles of dance music into a happening of boddy shaking rithms, shamanic ceremonies, mantra beats, heart opening sounds, spiraling melodies and contagious grooves.

Lees verder ›

Bekijk hier alle coaches ›

Interessant


coach  Dansvakantie  Vakanties  Biodanza  FlowDance  Samen met anderen  Feesten  Workshops  Ontspannen  Ontmoeten  Ontdekken  Ontwikkelen  Inspiratie  bewustwording  Rust  Kinderen  feest  dansen  Hart  Verbinding 
Stichting ZI-ON | T: +31 (0)6-39677294 | F: +31 (0)314-674191 | E: info@zi-on.nl