ZI-ON
Vakanties/FeestenNederland › Vijfdaagse Viering van Verandering -CCCelebration (30.4-4.5)

Vijfdaagse Viering van Verandering -CCCelebration (30.4-4.5)


Deze reis is afgesloten.

WORKSHOPS

Biodanza met Guy Barrington


Inleiding: Dansen in het leven
Biodanza is dansen in het leven. Het is uw hart openen en uzelf laten bewegen door uw emoties en instincten. Het is terugkomen bij uzelf en u opgenomen voelen in de gemeenschap. U leert op een gezonde manier om uw innerlijke mogelijkheden tot expressie te brengen. Uw leven zal op een positieve manier veranderen doordat u nieuwe manieren van communiceren ontdekt, meer zelfvertrouwen krijgt en beter in staat bent om liefdevolle relaties te onderhouden. Biodanza is: weer verliefd worden op het leven en zijn wie u in essentie bent.


Lees verder >

COACHES BIJ DEZE WORKSHOP
Guy  BarringtonGuy Barrington

Guy heeft 10 jaar ervaring in het geven van dansles en wijdt zijn leven aan sjamanisme, spiritualiteit, de ecologie van Hart en het uiten van ons evolutionair potentieel.

Lees verder >

Flow Dance


Inleiding: Dans, geniet en voel je vrij!
Flow Dance is een dans- en bewegingsvorm waarbij vrijheid, expressie en plezier voorop staan. Dansen is een universele methode om je gedachten los te laten, te genieten van het moment en uit te komen bij jezelf. Tijdens het dansen maak je contact met je lichaam, waardoor je in een diepere laag van ontspanning terecht komt. Je komt thuis bij jezelf, bij je kern. Vanuit deze diepere connectie met jezelf, kun je op makkelijke wijze contact maken met je omgeving. Het karakter van de workshops is vrolijk, speels en verbindend.

Deze workshop hoort bij CCC


Lees verder >

COACHES BIJ DEZE WORKSHOP
Josefien  SlotJosefien Slot

Josefien is dansdocente. Naast het geven van Flow Dance-workshops heeft ze ook een eigen praktijk in Amsterdam, waar ze massages en healings geeft.

 

Lees verder >

Opvoeden vanuit je hart


Inleiding: Harmonie met je kind & jezelf
Kinderen opvoeden in deze tijd is niet eenvoudig. Zeker niet als je als ouder gewend bent vooral je verstand te gebruiken. Veel kinderen van deze tijd leven vanuit hun intuïtie, doen de dingen op hun gevoel. Ze zijn een voorbode van een nieuw tijdperk dat voor de deur staat. Een tijdperk van waaruit wordt gedacht in eenheid in plaats van afgescheidenheid. Een tijdperk waarin we worden uitgedaagd te denken met ons hart, in verbinding te staan met de natuur en alles om ons heen. Logisch dat veel kinderen botsen; met ons ouders, het onderwijssysteem, onze dogma’s, onze gestreste levensstijl. Pas als we gaan inzien dat kinderen spiegels zijn, die ons laten zien hoe het ook kan, dan kan de opvoeding gaan stromen, ontstaat er harmonie. Met je kind maar ook met jezelf.

Deze workshop hoort bij de vakantie Leven is kinderspel en CCC


Lees verder >

COACHES BIJ DEZE WORKSHOP
Sylvia  RoosendaalSylvia Roosendaal

Sylvia is coach, trainster en schrijfster en gespecialiseerd in werken met kinderen. Ze heeft haar eigen coachingspraktijk DreamChild.

Lees verder >

Leven vanuit je hart


Inleiding: Leven vanuit uw hart

Weet u wat er in uw hart leeft? Kent u uw hart, lucht u het regelmatig en zorgt u er goed voor?
In een serie afwisselende workshops gaat u op ontdekkingstocht in uw hart. U ontdekt wat uw hart nodig heeft, waar het van opbloeit en waar het van droomt. U leert hoe u kunt leven vanuit uw hart. En u ervaart hoe het is om vanuit werkelijke verbinding met uzelf verbinding met de ander aan te gaan. We maken gebruik van gesprek, visualisaties, meditatieve oefeningen, creatieve opdrachten, lichaamswerk en nog veel meer.

Deze workshop hoort bij de vakantie in Hongarije en CCC


Lees verder >

COACHES BIJ DEZE WORKSHOP
Margit  van HartenMargit van Harten

Margit is coach, trainer, therapeut en yogadocent. Zij heeft een eigen praktijk in Arnhem. Leven vanuit haar hart is haar grote passie: wat wil het hart en waar droomt het van?

Lees verder >

Kinderyoga


Inleiding: Stralen als een ster!
Kinderyoga is spelen met yoga aan de hand van een thema. Door yoga worden kinderen zich bewuster van hun lichaam, hun ademhaling, hun gevoelens en de omgeving. Ieder mens heeft unieke kwaliteiten, kinderen kunnen door kinderyoga ontdekken wat hun kwaliteiten zijn. Bij kinderyoga wordt er zowel individueel als met elkaar gewerkt. Door middel van samenwerken voelen kinderen zich geaccepteerd en ervaren zij plezier in het samenspel. Kinderen komen al spelend in hun eigen kracht te staan. Er wordt indirect gewerkt aan accepteren en respecteren van jezelf. Mogen zijn wie je bent en stralen als een ster!

Deze workshop hoort o.a. bij de vakantie Leven is kinderspel.


Lees verder >

COACHES BIJ DEZE WORKSHOP
Francis  CornelisseFrancis Cornelisse

Francis is kinderyogadocente en geeft les op de 5de Montessorischool in Amsterdam. Het werken met kinderen is haar grote passie.

Lees verder >

De HAKA : Laat de krijger in je herrijzen


Haka is de traditionele dans van de Maori´s. De Haka is één van de sleutels om de deur te openen naar de pure mannelijke energie en die te uiten en te eren. Xavier geeft Haka-workshops samen met Ernesto.


Lees verder >

COACHES BIJ DEZE WORKSHOP
Xavier  EmerencianaXavier Emerenciana

"the only way out, is the way in ! "

Xavier geeft workshops als de HAKA, organiseert zweethutten en meditaties.

Lees verder >

Dance Improvisation


Dansimprovisatie is een complete en volledige verkenning van je lichaam en je creativiteit in dans. Het stelt je in staat om in je lijf te gaan, jezelf non-verbaal uit te drukken en nieuwe manieren te vinden om in contact te zijn met andere mensen, je innerlijke wensen, tijd, ruimte en beweging.


Lees verder >

COACHES BIJ DEZE WORKSHOP
Tom  GoldhandTom Goldhand

Tom is een performancekunstenaar en dansleraar op het gebied van dans- en bewegingsimprovisatie.

Lees verder >

Soul Healing met Caroline


Waarom Soul Healing ?

Wegvluchten voor de realiteit of in het hier en nu aanwezig zijn ? We willen vaak het laatste maar kiezen bewust of onbewust voor de vlucht. Ook voor diegene die moe, verzwakt of langdurig ziek zijn (geweest) is deze workshop erg geschikt.....


Lees verder >

COACHES BIJ DEZE WORKSHOP
Caroline  SchaayCaroline Schaay

Caroline heeft een eigen praktijk in Amsterdam met krachtige coaching- en healingtechnieken.

Lees verder >

NIEUWSBRIEF

Verzenden


DETAILS


Vijfdaagse Viering van Verandering -CCCelebration (30.4-4.5)


Inclusief:

alle prijzen zijn Inklusief : alle workshops (behalve Raw food) - alle maaltijden (biologisch-vegetarisch) - campeerplaats - parkeren - thee en water tijdens workshopsExclusief:

drankjes, sweat lodge tegen vrijwillige bijdrage


Nieuws


Meer nieuws ›

Tweets

Coaches


Frans  IradiFrans Iradi

DJ Iradi

The sounds of Iradi can´t be labeled. In a live set he mixes all kinds of music into a new blend of unique sounds.

Ingredients : ambient, global, techno, house, progressive, psy and many more known and unknown genres.

Lees verder ›

Bekijk hier alle coaches ›

Interessant


coach  Dansvakantie  Vakanties  Biodanza  FlowDance  Samen met anderen  Feesten  Workshops  Ontspannen  Ontmoeten  Ontdekken  Ontwikkelen  Inspiratie  bewustwording  Rust  Kinderen  feest  dansen  Hart  Verbinding 
Stichting ZI-ON | T: 0049-171-5325664 | E: info@zi-on.nl