ZI-ON
Vakanties/FeestenNederland › Leven is kinderspel voor kinderen+ouders 3-6 jan. 2013

Leven is kinderspel voor kinderen+ouders 3-6 jan. 2013


Deze reis is afgesloten.

WORKSHOPS

Opvoeden vanuit je hart


Inleiding: Harmonie met je kind & jezelf
Kinderen opvoeden in deze tijd is niet eenvoudig. Zeker niet als je als ouder gewend bent vooral je verstand te gebruiken. Veel kinderen van deze tijd leven vanuit hun intuïtie, doen de dingen op hun gevoel. Ze zijn een voorbode van een nieuw tijdperk dat voor de deur staat. Een tijdperk van waaruit wordt gedacht in eenheid in plaats van afgescheidenheid. Een tijdperk waarin we worden uitgedaagd te denken met ons hart, in verbinding te staan met de natuur en alles om ons heen. Logisch dat veel kinderen botsen; met ons ouders, het onderwijssysteem, onze dogma’s, onze gestreste levensstijl. Pas als we gaan inzien dat kinderen spiegels zijn, die ons laten zien hoe het ook kan, dan kan de opvoeding gaan stromen, ontstaat er harmonie. Met je kind maar ook met jezelf.

Deze workshop hoort bij de vakantie Leven is kinderspel en CCC


Lees verder >

COACHES BIJ DEZE WORKSHOP
Sylvia  RoosendaalSylvia Roosendaal

Sylvia is coach, trainster en schrijfster en gespecialiseerd in werken met kinderen. Ze heeft haar eigen coachingspraktijk DreamChild.

Lees verder >

leven is kinderspel


leven is kinderspel


Francis Cornelisse

Francis is kinderyogadocente en geeft les op de 5de Montessorischool in Amsterdam. Het werken met kinderen is haar grote passie.

de workshops die Francis geeft tijdens leven is kinderspel, zijn altijd anders. Er dagelijks ingespeeld op de behoeftes van je kind, maar je zult merken dat er ook een interactie ontstaat tussen je kind en jou. Als jij sochtends de workshops voor volwassenen volgt, is Francis met je dochter of zoontje misschien wel met hetzelfde thema bezig, maar dan aangepast aan de leeftijd. s-Middags worden de ontdekkingen geintegreerd. Francis zal natuurlijk veel spelen met de kinderen, maar ook tijdens het spel ontgaat haar niets. Subtiel komen blokkades, emoties en uitdagingen aan het licht. Francis werkt al vanaf het onstaan van zi-on met ons samen. En dus kunnen we vanuit ons hart zeggen ; bij Francis is je kind veilig !


Lees verder >

COACHES BIJ DEZE WORKSHOP
Francis  CornelisseFrancis Cornelisse

Francis is kinderyogadocente en geeft les op de 5de Montessorischool in Amsterdam. Het werken met kinderen is haar grote passie.

Lees verder >

NIEUWSBRIEF

Verzenden


DETAILS


Leven is kinderspel voor kinderen+ouders 3-6 jan. 2013


Inclusief:

workshops, 3 overnachtingen in 2, 3 of vierpersoonskamers, alle maaltijden, koffie-thee-limonade-water, parkerenExclusief:

alcoholische dranken


Nieuws


Meer nieuws ›

Tweets

Coaches


Mandy  S. RondaMandy S. Ronda

Mandy is opgeleid als psychosociaal therapeute, NLP Practitioner en Sociaal-Cultureel Antropoloog.

Lees verder ›

Bekijk hier alle coaches ›

Interessant


coach  Dansvakantie  Vakanties  Biodanza  FlowDance  Samen met anderen  Feesten  Workshops  Ontspannen  Ontmoeten  Ontdekken  Ontwikkelen  Inspiratie  bewustwording  Rust  Kinderen  feest  dansen  Hart  Verbinding 
Stichting ZI-ON | T: 0049-171-5325664 | E: info@zi-on.nl